Meny

Ledarskapsprogram för att stärka implementeringen av hållbarhetsmålen på lokal nivå

Ledarskapsprogram för att stärka implementeringen av hållbarhetsmålen på lokal nivå
Global Utmaning

1 år sedan

Östersjöstaternas råd (CBSS) och tankesmedjan Global Utmaning är stolta arrangörer av ledarskapsprogrammet ”Baltic 2030 Capacity Building Programme – Localising SDGs”. Evenemanget äger rum 23-24 maj i Norrsken House, Stockholm.

Fokus kommer att vara på hur man ska kunna integrera cirkulär ekonomi i den strategiska planeringen av våra städer och regioner.

”Baltic 2030 Capacity Building Programme – Localising SDGs” organiseras av Östersjöstaternas råds enhet för hållbar utveckling, Baltic 2030, och tankesmedjan Global Utmaning. Evenemanget finansieras av Svenska Institutet. Initiativet är en uppföljning av det första Baltic Leadership-programmet för agenda 2030, och är ett skräddarsytt ledarskapsprogram designat för regionala och lokala myndigheter i Östersjöregionen. Programmet fokuserar på hur man ska kunna integrera ett hållbart perspektiv i den strategiska planeringen, och ger kunskap och verktyg som är nödvändiga för att stödja arbetet för att implementera de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå. Programmet erbjuder också en möjlighet för experter att utbyta information om olika förhållningssätt för att implementera de globala hållbarhetsmålen, i synnerhet när det gäller cirkulär ekonomi.

Läs mer om evenemanget här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *