Meny

Tankesmedjans vd mot nya utmaningar

Tankesmedjans vd mot nya utmaningar
Global Utmaning

10 månader sedan

Johan Hassel har varit vd på Global Utmaning sedan 2014, nu går han vidare mot nya globala utmaningar som Internationell sekreterare på Socialdemokraterna.

– Johan har under fyra år framgångsrikt lett Global Utmaning och utvecklat tankesmedjan till en av de främsta i Sverige. Det är med stor värme som vi tackar Johan för hans insatser och önskar honom stor framgång i sin nya utmaning, säger Lennart Båge, ordförande för Global Utmaning.

– Att få leda arbetet med Global Utmaning – en organisation med ett fantastiskt nätverk av personer med ett driv och engagemang att göra världen mer hållbar har varit oerhört stimulerande, säger Johan Hassel.

– Jag är stolt över den föryngringsresa som tankesmedjan har gjort, att vi är en framtids- och lösningsorienterad röst som på bas av gedigen kunskap och ett starkt oberoende har levererat och kommunicerat seminarier, rapporter och policylösningar för en hållbar utveckling, tillägger han.

Den 3 maj kommer en tf vd ta över tjänsten, samtidigt som Global Utmanings styrelse har inlett rekryteringen av ordinarie vd. Vid frågor, kontakta Global Utmanings ordförande Lennart Båge, lennart.bage@gmail.com.

 

Foto: Lisa Hydén

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *