Meny

Tankesmedjans vd mot nya utmaningar

Tankesmedjans vd mot nya utmaningar
Global Utmaning

2 år sedan

Johan Hassel har varit vd på Global Utmaning sedan 2014, nu går han vidare mot nya globala utmaningar som Internationell sekreterare på Socialdemokraterna.

– Johan har under fyra år framgångsrikt lett Global Utmaning och utvecklat tankesmedjan till en av de främsta i Sverige. Det är med stor värme som vi tackar Johan för hans insatser och önskar honom stor framgång i sin nya utmaning, säger Lennart Båge, ordförande för Global Utmaning.

– Att få leda arbetet med Global Utmaning – en organisation med ett fantastiskt nätverk av personer med ett driv och engagemang att göra världen mer hållbar har varit oerhört stimulerande, säger Johan Hassel.

– Jag är stolt över den föryngringsresa som tankesmedjan har gjort, att vi är en framtids- och lösningsorienterad röst som på bas av gedigen kunskap och ett starkt oberoende har levererat och kommunicerat seminarier, rapporter och policylösningar för en hållbar utveckling, tillägger han.

Den 3 maj kommer en tf vd ta över tjänsten, samtidigt som Global Utmanings styrelse har inlett rekryteringen av ordinarie vd. Vid frågor, kontakta Global Utmanings ordförande Lennart Båge, lennart.bage@gmail.com.

 

Foto: Lisa Hydén

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *